Stage of werken op Curaçao

Stagelopen of werken op Curaçao is misschien wel een grote droom voor jou. Nu moet je weten dat er voldoende mogelijkheden zijn voor Nederlanders om te werken op dit prachtige eiland of om een stage te volgen voor je studie. Temeer omdat Curaçao behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden en de aanvraag van een werkvisum daarom soepel verloopt.

Stagelopen op Curaçao en genieten van het klimaat

Stage of werken op Curaçao

Curaçao is natuurlijk een bekende toeristische bestemming. Jaarlijks ontvangt het ontelbaar veel toeristen. Verwonderlijk is het dan ook niet dat het aanbod van stageplekken groot is. Honderden studenten uit Nederland lopen jaarlijks stage op dit fraaie eiland. Stagelopen op Curaçao is dé manier om werkend te genieten.

Het klimaat is er het gehele jaar door uitstekend en je kunt meestal gewoon Nederlands spreken met je begeleiders, leidinggevende en medestudenten. Als student kun je op je vrije dagen het eiland verkennen en ‘s avonds uitgaan in één van de vele kroegen en uitgaansgelegenheden. Veel cafés hanteren een ‘happy hour’. Je kunt dan een uur lang eten en drinken voor een bepaalde prijs. Een leuke manier om eens kennis te maken met de locals of te socializen met vrienden.

Werk vinden of stage lopen via Wereldjob

Via het bedrijf Wereldjob kan je jouw ultieme droom helemaal waar maken. Volgens de website van Wereldjob kun je echter het beste direct naar Curaçao afreizen en ter plekke contact opnemen met een werkgever die jouw voorkeur heeft. Op afstand solliciteren heeft meestal weinig zin. Wereldjob helpt jou bij de aanvraag van een werkvergunning, het vinden van een tijdelijke woonplek, een goedkope vliegticket, de noodzakelijke verzekeringen en meer. Ben je zat van je huidige baan in Nederland en wil je voor totaal iets anders kiezen? Of ben je op zoek naar een stageplek op een magnifieke bestemming? Neem contact met hen op en zij helpen jou verder!